Advertiseri

Canale

Campaniile Cross Channel cresc eficiența campaniei de publicitate.

Campaniile Cross Channel permit agențiilor de publicitate să publice anunţuri pe mai multe canale media. Mai mult decât atât, gestionarea campaniilor de Display, Video, Social Media și Cuvinte cheie simplifică execuția și îmbunătățește partea de optimizare a campaniilor.

Publicitatea Canal Cross urmează perspectiva clienţilor, prin căile lor de achizitie:

  • creează awareness pentru brand sau produs, datorită anunţurilor cu o expunere ridicată pe site-uri relevante și de impact, precum și prin intermediul formatelor de anunțuri, cum ar fi anunțuri imagine sau video,
  • stimuleaza interesul și intenția de cumpărare prin reclamă pe reţelele sociale
  • asigură prezența produsului, în faza de decizie de cumpărare a utilizatorului, campanii de performanță, SEO, SEM sau retargetare.

Alege canalele

Reţeaua de Display

Anunțurile de tip Display sunt esențiale pentru branding.

Rețeaua de display se referă la dispozitivele mobile precum și la unităţile desktop si ofera control si vizibilitate asupra audientei

Rețeaua de display este formată din 1000 de site-uri web premium locale și site-uri premium secundare  din 16 țări din Europa şi Asia.

În plus, reţeaua include site-uri importante la nivel global, cum ar fi BBC, AOL, Huffington Post sau TechCrunch, TripAdvisor și Lonely Planet.

RO_Formatele de anunt display

Galerie

Reţeaua Video

Promovaţi-vă afacerea prin intermediul rețelei Video!

Până în 2017 utilizatorii de internet vor genera peste 3 miliarde de minute de conținut video pe lună, în timp ce astăzi, 74% din utilizatorii de internet vizionează în mod regulat conținut video online. Acest lucru oferă agențiilor de publicitate oportunități majore, deoarece Reclama Video Online oferă criterii mai bune de targetare si peste toate, impact mai bun decât reclamele TV.

Reţeaua Video Httpool oferă formate de anunțuri video InBanner și InStream, atât pe dispozitivele mobile cât și pe cele desktop. Aceste formate pot fi implementate pe website-urile premium ale reţelei.

  • InBanner: influenţează decizia de cumpărare prin intermediul poziţiilor standard.
  • InArticle: sprijină obiectivele de branding, cu anunț video afișat în articole.
  • InStream: sprijină obiectivele de branding printr-un format greu de ignorat (reclama apare, înainte, în mijlocul sau după vizualizarea conținutului video).
RO_Video formate

Galerie

Rețeaua de Engagement

Vă puteți imagina oportunități de engagement nelimitate prin intermediul anunțurilor?

Interactiunea cu publicul țintă are un impact semnificativ asupra brand-ului, drept urmare interacţiunea cu utilizatorii devine din ce în ce mai provocatoare .

Publicitate pe Reţeaua de Engagement este o soluție perfectă pentru a expune publicul ţintă mesajlor noastre, chiar dacă nu apasă click pe reclamă. Interacţiunea cu publicul ţintă prin banner se poate face fie prin concursuri, tombole, galerii video sau alte acțiuni de interes.

Formatul de anunţ Engagement este optimizat pentru fiecare dispozitiv, fie desktop sau mobile, și livrate în întreaga reţea de site-uri premium, locale și globale sau aplicații mobile.

Galerie

Cross Channel – Soluție de performanță

Realizaţi conversii maxime cu bugetul dvs. de publicitate

Canalele de promovare, precum Display, Video sau Engagement joacă un rol esențial în construirea unei campanii de brand awareness și in creșterea intenției de cumpărare. De aceea, contribuția lor la realizarea conversiilor nu trebuie subestimată.

Campaniile de performanţă Cross Channel, oferă nu numai rezultate mai bune, ci şi posibilitatea înţelegerii publicului ţintă prin analiza fiecărei campanii. Deasemenea, campaniile de acest tip influenţează decizia de cumpărare a utilizatorului în fiecare pas al procesului de achiziţie.

Httpool îmbunătățește semnificativ eficiența campaniilor de performanță prin aplicarea celei mai bune tehnologii, pentru abordarea Cross Channel, în toate canalele media.

Soluţii Social Media

Atinge pe deplin potențialul reclamei prin Social Media!

Social media a schimbat în mod semnificativ modul în care brandurile interactionează cu clienții lor și comunică cu publicul lor ţintă. Social media oferă oportunități de publicitate foarte bine targetate, bazate pe datele oferite de utilizatori. Pentru a sprijini aceste beneficii, anunțurile trebuie să fie adaptate la segmentele de public relevante și continuu optimizate.

Gestionarea manuală a campaniilor de promovare este extrem de dificilă, deoarece există mult prea multe diferenţe între canale pentru a optimiza reclama în timp real

Httpool Social Solution foloseşte tehnologie avansată licențiată, care permite rularea anunţurilor în rândul unei audienţe relevante, segmentate şi targetate. Soluţia Httpool constă în licitarea și optimizarea automată, oferind în același timp o mai bună înțelegere a nevoilor și preferințelor clienților dvs., prin analiza post-campanie. Este o soluție completă pentru publicitate in social media, adaptate obiectivelor fiecarei agenții de publicitate.

Galerie